Algúns dos meus amigos comentaron con certo aire xocoso as miñas artes culinarias ao respeito dunhas espinacas con bechamel, pois ben, se queredes demostrar que non falades por falar, abro un novo concurso,todos aqueles que veñades á miña casa deberedes facer unha bechamel, colgaremos as súas fotos e serán votadas. Así cada un acabará por estar no sitio que se merece....
Para que as votacións non sexan por amizade os nomes os garadei eu, e só coñecederes da persoa que o fixo a primeira letra do seu nome.
Aqueles que o fagan superando o meu estricto paladar recibirán como premio:
Aberto dende hoxe a lista para a solicitude de participación no concurso, con dereito a aloxamento e festa a esgalla.
10 comentarios:
a mi me parece más apetecible la bechamel de la segunda foto; voto por ella!!
la segunda, sin duda, se nota la mano de una chica.javier no puedes engañarnos, tu bechamel es como mis primeros dibujos, mucha ilusión,pero nada más,...cuadno vayamos e vas a enterar de que es una bechamel
Que pena!!!!!!!!!!!tanto tempo intentando facer bo de ti na cociña e nada!!!!!!!!!!supoño k che terei k dar un curso avanzado cando veñas no nadal.
Creo k a segunda bechamel está máis lograda.
Biquiñosssssssss dende a Galiza
Imos ver juanciño, acaso vasme ti ensinar a facer a bechamel??? non dou credo a tal afirmación.
De todos os xeitos, xa sabes, ven, faina e intenta gañalo premio.
Bicos
pozi, xa a probarás, "bechamel na súa esencia"
menos es más
javier por dios, quita a primeira foto, que cada vez que abro o teu blogue quitasme a fame, xa adelgacei 2 quilos, bota as contas ;))))
Pero es necesario votar? Javi, es mejor que evites tu humillación pública, yo estoy con juan, la primera foto quita las ganas de comer :d.
Feliz Navidad !!!
perdoade, pero non tiven tempo a actulizalo, así que como vos tampouco fixestedes algo digno de ser fotografiado... vos aguantades!!
apertas e vémonos este sábado na Galiza!!!!!!!!
talante, talante, aprende de ZP...e de min,jejeej
ah, e máis horas de prácticas na cociña, segue quitando a fame.;))
Publicar un comentario